петък, 9 юли 2010 г.

Просто снимки

Е, и малко текст! Много бързо е отново петък, любимият ни ден от седмицата. Дойде бързо, защото имахме дълъг уикенд, заради 4-ти юли и почивахме в понеделник.
Дългият ни уикенд явно не беше достатъчно дълъг, за да се впиша с нещо тук, но ето, сега го правя, даже с малко снимки от тогава.

Уикендът започна с детската площадка при близкия парк, където децата поиграха малко преди да покараме водни колела. Чудихме се дали да си вземем билетче за половин или един час на водното колело, в крайна сметка взехме за 1 час, което малко по-късно съжалихме, защото малкото шило беше готово да си ходи на 5-тата минута. Нямам снимки от този епизод, защото се опитвахме всячески да го забавляваме, но опитай се да забавляваш някой, който освен да се изпъва на дъга и да ръмжи недоволно друго не правеше. А можеше да се наслаждава на плуващите около нас патици, на слънцето, което още припичаше, на Ради, който беше зад кормилото и все насочваше колелото или в крайно ляво или в крайно дясно, сменяйки посоките на всеки 10 секунди. Може би сме били интересна картинка от брега. Може би, а може би не.




Уикендът продължи да бъде топъл и слънчев. Даже твърде топъл за моя вкус, но Ради се възползва от шанса да поиграе на маркуча.




По-късно отидохме да гледаме зарята за 4-ти юли. Аз все плача, че на една заря не са ме отвели откакто съм тук, е, вече нямам повод да се оплаквам. Децата бяха в захлас, дори малкото шило гледа през повечето време, докато не реши да пълзи по тревата, да се катери в количката и въобще генерално да щъка насам-натам.





Май това е всичко, освен новото умение на Дени, което много ме радва, и което е да прави движенията с ръцете като пеем "Хей, ръчички". Много хубавко ги прави, опитах се да я снимам, но уви, неуспешно. Опитах се, честно!





Приятен нов уикенд!

Няма коментари:

Публикуване на коментар