неделя, 9 януари 2011 г.

Дребно хулиганство


Дени прави всяка една беля от наръчника по отглеждане на малки деца. Размазване на храна по масичката за хранене, хвърляне на храна и посуда от масичката за хранене, разхвърляне всичко и навсякъде, рисуване по листове, книги, стени, подове, дрехи, предмети, играчки, чорапи, обувки, и всичко неизброено по-горе, тръшкане, сърдене и реване като магаре като не стане на нейното (например като й се откаже нещо от току-що споменатото).

Любимо мероприятие е да се покатери на детската маса и да избута всичко долу и победоносно да гледа от високо:


Ох. Чувството е смесено.

Страхотно.

И леко изнервено.

Страхотно, защото се движи по учебника, и макар и с малко закъснение пробутва всички номера на средностатистическото малко дете.

И леко изнервено, защото малко писва да бършеш наплескан под и маса, да разстребваш всякакви вещи от пода и да не можеш да скалъпиш 2 еднакви чаши, чинии и купички при нужда. Толкова писва, че спираш да го правиш. А започваш да внимаваш да не стъпиш накриво в купчината предмети, които ти стигат до коленете. А и гледаш да избягваш непоканени гости.

Ако се вгледате внимателно ще видите пореден шедьовър вдясно от Дени.

5 коментара:

  1. Mihaela, Denise is sooooooo cute! I love the pic of her up on the table. She looks like she is doing amazing. I have been wanting to ask but is there a way that I can translate your blog into english?

    ОтговорИзтриване
  2. OH MY...I love these pictures! Her smile is contagious. What a cutie!

    ОтговорИзтриване
  3. Kristy,

    Thank you :)
    Here's a link for a direct translation of my blog into English. It's not perfect by any means, but at least you will get an idea of what I'm trying to say.
    The original is in Bulgarian. Not sure if there's other online translators that would do better job...

    http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fhappy-n-grateful.blogspot.com&sl=bg&tl=en&act=url

    ОтговорИзтриване
  4. Great question Kristy and thanks Mihaela for the link! I can't wait to start reading. I LOVE looking at the pictures, but it will be nice to also read.

    ОтговорИзтриване
  5. Ladies,
    I included a link on the right hand side on my page that goes to a direct translation of the blog via Google Translate. It is far from perfect though...
    Thank you :)

    ОтговорИзтриване