сряда, 23 юни 2010 г.

Детски забавления

Дени НАЙ-ПОСЛЕ обича водата. Бях започнала да се притеснявам за нея. И се изприщвах като дойдеше време за къпане - то бяха писъци, скубане на коса, и като цяло супер неприятно и за мен мероприятие. НО, от известно време, това е страшно забавление, така както и трябва да си бъде. Ако има как да не излиза от водата! Но пак наддаваме недоволни писъци, този път ако реша да извадя първо нея от водата (защото ги къпя двамата заедно във ваната).

А вчера за всеобща радост надухме басейна и го напълнихме с вода. Водата не беше ледено студена, и Дени не беше цялата мокра, а краката не й бяха сини, и зъбите (всичките 5) не й тракаха накрая. Ни най-малко.











2 коментара:

  1. Страхотни снимки! Браво, Дени!Следващата стъпка е с пояс в басейна. Поне времето ви е хубаво. Ние сме на море и е супер студ. Прогнозата е такава до края на почивката:(
    Ивета

    ОтговорИзтриване
  2. Много е сладка! Повечето деца обичат да си играят във водата, но мразят да се къпят. Така, че за мен не е учудващо. А къпането е кошмар както за майката така и за малките, повярвай ми :) Моята Вяра я научих да обича водата чрез различни игри. Слагах и патенца, кубчета и каквото се сетиш във коритцето, за да я залъжа и без да се усети да й насапунисам главата - ей това е най-голямата мъка! То е рев то са писъци! Но от както взех да слагам пяна за вана и доста по неусетно да и поливам главичката почна да не й прави впечатление. Разбира се сдоби се и със специални играчки за къпане иначе няма припарване до банята!

    ОтговорИзтриване