събота, 3 април 2010 г.

Яйца, теменужена плантация и медени дечица

И какво е общото между всичко това? Че го имаме у дома!!

С Ради боядисахме яйцата в четвъртък, и както обичайно се случва в последните 5 години, яйцата се получиха умопомрачителни! Червеното ли не е червено, жълтото ли не е жълто, зеленото ли не е зелено. Като цяло, като че ли са излезли от нечия есенно-зимна колекция. Както е видно по-долу, преобладават червените. ...kак така кои са червените?? Това по средата? Онова горе, леко вдясно?? Да, поне реших да не се излагам с козунаци тази година!

Докато с Ради боядисвахме яйца (а Чавдар даваше ценни наставления) Дениз взе пример от госпожица Райли и госпожица Нора, забавлявайки се като давчеше една близалка. Опитах да кача съответното филмче поне три пъти, неуспешно. Отказвам се. Засега!

В двора ни расте теменужена плантация! Чудно красива при това, жалко, че няма как да заснема уханието, което се носи из въздуха! Плантацията се разраства всяка година, тази година даже има мини туфи на 3-4 места из двора... Приказно ми е!

Вчера леля Дора ме изненада с едни много вкусни меденки-дечица. Ради не е спрял да закусва, обядва и вечеря с тях! Но за сметка на това сам се лишава от десерт, по простата причина, че закусва, обядва и вечеря десерт! Какво да го правя, най-много следващия път като отиде на доктор да не може да спомене нито един зеленчук. Ради активно е участвал в украсата:

Няма коментари:

Публикуване на коментар