неделя, 29 януари 2012 г.

Мърфи

Незнам дали знаете, че човекът Мърфи ми е любим. Много ми е любим, защото не е спал, а е мислил, и каквото е измислил е супер приложимо в моя живот. Искам или не искам.

Например е казал, че ако в даден месец има 2 важни събития, които искаш да посетиш, то те непременно ще се паднат в една и съща вечер. Това през призмата на нашата лична действителност изглежда като: ако в даден месец има няколко събития, които ТРЯБВА да посетиш, то те непременно ще се се паднат в една и съща седмица.

Докато последния месец беше сравнително спокоен откъм ангажименти извън нормалното като работа, училище и пазаруване, седмицата, която предстои ще е малко по-различна. Всичките фронтове, по които работим се развиват така, че ще имаме срещи със специалисти в следващата седмица.

Първо ще водим Дени при една филипинска дама, която е много печена в масажи, ремонтиране на заклещени нерви и прочие. Много моля илюзиите, които ви се породиха в съзнанието при споменаването на думата "филипинка" да си ги избиете от главата. Нямат нищо общо с истината. Никаква романтика, не става въпрос за млада, секси филипинка, която изкусно работи в екзотични условия. Не. Става въпрос за сравнително възрастна леля, метър и половина, ако не и по-малко, която наистина работи изкусно, но условията са далеч не екзотични. Всъщност знам ли, зависи какво се влага в понятието екзотични. Факт е обаче, че лично на мен ми е ремонтирала заклещен нерв за има-няма 15 минути, а и доста наши познати се кълнат, че е много добра. Носят се легенди за способностите й, така че ще отведем Дени да видим какво ще каже за коляното, което тя все още заключва като ходи, при това коляното на лявото й краче, което по принцип й е по-силното.

Второ, имаме среща с новата педиатърка на Дени. Рускиня (отново примолвам да не правите никакви асоциации), също много печена, която при срещата ни минала седмица каза, че ще ни подкрепи в борбата за отлагане на ваксината за Дифтерит, Тетанус и Коклюш. Ако всичко протече по план-график, можем в четвъртък да имаме писмо, което да представим в училището, и което да задейства замрялата процедура по изпращане Дени на училище. Стискайте палци.

Трето, преди Нова година се срещнахме с доктор-натуропат, който препоръча да направим анализ по косата на Дени, за да се установи дали няма натрупване на тежки метали в организма. Явно резултатите от това изследване са излезли, защото той иска да се види с нас. В следващите няколко дни.

И последно, но не по важност, в събота предстои рождения ден на Ради. 7. Цели седем. Преди това имаме да пазаруваме торта, и да работим по разни леки организации за тържеството.

А този уикенд мина бързо в нищо и никакви занимания. Все още е зима, макар и не супер студена, Дени все още обича да се преоблича в дрехи с качулки, или да се омотава в шалове, а Ради все още обича да прави челни стойки. Само че аз също му ставам конкуренция от скоро на тема челните стойки. Много съм доволна от което. Новото е, че Ради откри книгите. Вече чете сам и с желание. Дори в магазина пожела да си вземе книгата и чете в количката. И посъбра разни учудени погледи и повдигнати вежди.

А сега и снимковия материал от нашия уикенд.


Нашата следобедна разходка с шейна:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ради с книгата му в магазина:

Photobucket


Дени, и нейната любов към шаловете:

Photobucket

Photobucket

Photobucket


И Ради с челните му стойки, които са толкова заразни, че и Дени иска да практикува. Засега с помощ:

Photobucket

Спорна седмица!

1 коментар:

  1. Love the pictures as always. What did the new doc say? Did you get a note for school? I will email soon. I have been sick, I caught Magnolia's cold!! Love you friend.

    ОтговорИзтриване