вторник, 5 април 2011 г.

Крачици

Всяко пътуване започва, казват, с една крачка.

Всяка игра от няколко елемента започва с един. За нас това е бутането на бебешката количка. Нищо, че Дени вади бебето за единия крак и го остава да виси с главата надолу. Или го хваща за диадемата, която е закачена за дрешката на бебето и то виси полуобесено. Нищо, че изпуска малкото бебе на земята, минава с количката отгоре му и го настъпва без да й прави впечатление. Нищо. Храненето, приспиването, гушкането на бебето в количката предстоят.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Терапевтките на Дени казват, че според тях тя започва да разбира по малко английски. Има нещо вярно в това, защото снощи, докато тя ми помагаше в кухнята, си тананиках една песен, която ми се беше запечатала в главата през деня. Като казах "Shake, shake, shake" (в превод "друс, друс, друс"), тя започна да си друска ръчичката все едно държи дрънкалка. А освен това като кажеш "Bye, bye" ("довиждане") започва да маха с ръчичка. Видеото е с не особено хубаво качество, защото както Дени заставаше на главата си и се търкаляше, така и аз.

2 коментара:

  1. Denise is so beautiful!! What gorgeous pictures. I Love the video, too cute.

    ОтговорИзтриване
  2. Zdrasti Mishe,

    Deni e prekrasno, shatlivo dete i mainata im na elementite na igrata.....Ne znam i ne sam se zaglegdala v tova dali Yo se zanimava po tozi na4in. Toi osnovno gotvi (vadi vsi4ki posudi i gi slaga v furnata, kato ja puska na max:))))) i igrae na Kaloian s igra4kite(Gormiti i Bakugani).
    No taka kakto opisvash sam obrashala vnimanie na Kik. Chustvoto mi e super obarkano, zashtoto ne sam si igraela s nego za udovolstvie, a za "trjabva". Trjabva da redi pazeli, trjabva da nanizva, tjabva da risuva s prasti... Da,bezporno ima resultat, no go njama kefa ot igrata. Sega toi mrazi da risuva, mrazi da rege s nogi4ka i t.n. Taka 4e vsi4ko shte si doide s vremeto! Njakolkoto elementa ot igrata sas sigurnost shte se pojavat i to v naaaai skoro vreme. Prosto se zabavljavite. Deni e super sakrovishte i kakto se vigda e umna i budna, njama da ostavi bebeto bes da go nahrani i prespi. :)))
    Mnogo zeluvki i dano se zase4em skoro v neta, za da si pogovorim...
    Iveta

    ОтговорИзтриване