сряда, 29 февруари 2012 г.

Вълнения

Седмицата беше пълна с вълнения. Хубави вълнения. Дени като по чудо спря да плаче още на втория ден от ходенето на училище и даже напротив, казваше на дядо си "Чао, дядо" и отиваше да играе при децата. Е, в понеделник от тази седмица не беше точно така, беше си поплакала пак на почивки, но да кажем, че това е типично за понеделниците - трудни са за всички. На мен дори все още ми се плаче като отида на работа в понеделник сутрин. Дени имаше първи ден на облекло, в което нищо не си пасва с нищо. Не можете да си представите какво усилие беше за мен да ги пусна да вървят в този им вид.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Седмицата беше пълна и с разнообразие и движение. Времето дори се променяше светкавично - от зимна картина преди няколко дни, сега навън е сравнително топло, без следа от сняг. Нямам оплаквания от зимата тази година, беше мека, без умопомрачителни снегове, студове и ветрове, както знам предобре, че чикагската зима си го може. Сигурно затова като се превърна в зимна приказка миналата седмица държах да го заснема.

Photobucket


Децата направиха снежен човек с дядо си, който няколко дни по-късно вече беше локва под каска. Снежният човек, не дядо им. Но в оригинален вид беше готин.

Photobucket

Photobucket


В събота посетихме набързо рождения ден на Райли, момиченце, което има синдрома на Дени, и което от последния път, в който го видяхме се е научила да прави куп нови неща, между които и да ходи, а освен това е порастнала много! Честит рожден ден, Райли!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Тази седмица отново тече шеметно и забързано. Между работа и домашни, спорт и други занимания. Но майчиното ми сърце е щастливо, когато съумея да дам приоритет на веселба пред всякакъв друг род задължения. Порцията веселба снощи беше йога пред телевизора. Играхме всички, дори Дени.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Лека седмица!

2 коментара:

  1. I am so happy to read about all the updates. How wonderful that you were able to go to Riley's party. The girls look so cute together. Denise looks like she is doing wonderful. I love her precious little face and smile. She warms my heart and is such an inspiration. Love to you all.

    ОтговорИзтриване
  2. Great update! Love the photos. It is great you got to celebrate with Riley! They girls look adorable together. Love love love the yoga pictures.

    ОтговорИзтриване